PNL a înregistrat în luna noiembrie 28,5% din intenţiile de vot pentru alegerile parlamentare, în scădere faţă de 32,6% din voturi în octombrie, relevă Eurobarometrul Europa FM realizat de IMAS. PSD avea în noiembrie 23,6%, în creştere faţă de luna precedentă, când era creditat cu 21,7%, conform sondajului.

USR Plus avea 18% în noiembrie, în scădere, după ce în luna octombrie înregistra un scor de 20,4%. Pro România este creditat cu 9,5% , în creştere faţă de ultimul barometru. Sondajul comandat de Europa FM în octombrie arăta că Pro România ar fi fost votat de 8,9% la sută dintre alegători.

Integral pe CotidianulComentarii

ursuleanu Este foarte grav ca cele doua grupari de mare iinfractionalitate socio economica PNL/USR sa mai figureze ca partide politce ce candideaza la alegerile parlamentare, atat timp cat au fost dovedite ca au talharit voturi la alegerle locale.Impotriva PNL/USR trebuia ca pana acum sa fie aplicat art.45 lit.b c din lșegea 14/2003 legea partidelor politice si sa se aplice in numele statului de drept romanesc dizolvarea ca partide politce a PNL/USR. Duminica prin talharirea din nou a electoratului roman PNL/USR va intra in Parlamentul tarii? Cine va raspunde pentru aceasta grava ticalosie?

3 decembrie 2020 11:44

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.