Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, a anunțat că în județul Iași se vor cheltui peste 850 milioane de euro pentru infrastructura sanitară.

Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, a anunțat, miercuri, că în județul Iași se va aloca o sumă record, de peste 850 milioane de euro, pentru infrastructura sanitară.

"Judeţul Iaşi este pe un loc fruntaş în ceea ce priveşte investiţiile medicale. Discutăm de trei mari obiective. Discutăm de Spitalul Regional Iaşi, cu o valoare de peste 500 de milioane de euro, de viitorul Institut de Boli Cardiovasculare, care este o nevoie pentru Moldova şi pentru cei care au aceste afecţiuni, cu o valoare estimată la peste 300 milioane de euro, dar şi de Institutul Oncologic care se va bucura de o investiţie estimată la 50 de milioane de euro. "

Integral pe România LiberăComentarii

Dorin Oare, de ce nu există și la politicieni un criteriu de evaluare și/sau apreciare? Retribuția, cuvenită politicienilor, să fie stabilită, de către angajator. iar angajatorul politicienilor este POPORUL ROMAN.

3 decembrie 2020 8:16

v Toate sint promisiuni de viitor "se va face". Toate guvernarile de pina acuma nu au construit spitale noi. Fara a fii comunist, in anii trecuti, pina la revolutie s-au facut mai multe spitale, dupa cum au aratat la tv cu pandemia. Nu stiu de ce nu au fost trasi la raspundere partidele care au fost la guvernare pt aceasta atitudine

2 decembrie 2020 22:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.