Traian Băsescu nu a ratat ocazia să-l ironizeze pe Nicușor Dan, după ce primarul Capitalei a declarat că PNL și Guvernul Orban sunt, în clipa de față, cele mai bune opțiuni pentru România.

În opnia lui Traian Băsescu, edilul Bucureștiului a arătat, prin anunțul că va vota cu național-liberii la alagerile parlamentare, că i se potrivește de minune porecla “Nicușor Ban”.

“Știu eu dacă e o dramă? Orban i-a făcut atât curte lui Nicușor Dan încât probabil că îmbătat de puterea pe care a dobândit-o ca primar general și de cântecul de lebăda al viitoarelor susțineri financiare din partea lui Orban, Nicușor Dan a cedat ispitei. Asta arată că i se potrivește Nicușor Ban. Pentru că Orban îi trimite bani pentru București”, a declarat Traian Băsescu.

Integral pe GândulComentarii

Adrian Năstase, ocnaș liberat ca tot husenul liber Măi fraților din Pulime, mă întreb și eu ca tot omul curios, oare gașca aia de nulități și ratați ai lui Băsescu numită PMP, va trece pragul electoral? Că perspectivele sunt foarte leșinate și posibilitatea ca pemepula aia de partid de căcăreze ale politichiei să nu mai fie nimic vreodată. Eu sper că așa va fi! Să-mi fie gura aurită! Voi Pulimea, să-mi numărați ouăle! Votați PSD, dar numai după ce vă descheiați la prohab și scoateți apoi ștampula d-acolo! Muie PSD!

5 decembrie 2020 4:49

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.