Mai mulți protestatari s-au adunat marți, pe 1 decembrie, în fața Palatului Cotroceni și i-au cerut lui Klaus Iohannis să își dea demisia în timp ce băteau toaca.

Rafael Ciobotaru, care a cântat în trecut alături de formația Iris, s-a aflat printre protestarii adunați în fața Palatului Cotroceni. Acesta a susținut că îi reprezintă pe „mulţi dintre artiştii din România” care „nu s-au vândut”.

Protestatarii îi cer demisia lui Iohannis!
De asemenea, acesta a solicitat autorităților să renunțe la mijloace de protecție și prevenție pe care le impun populației în perioada pandemiei de COVID-19.

Integral pe GândulComentarii

Muie Psd Niste gunoie trimise de voti si penali Psd da faca scandal ,Psd crede ca in acest mod va castiga voti romanilor se inseala amarnic.vor primi muie in loc de voturi.

2 decembrie 2020 15:40

Klaus Joharless "De asemenea, acesta a solicitat autorităților să renunțe la mijloace de protecție și prevenție pe care le impun populației în perioada pandemiei de COVID-19." Voi sunteti sanatosi la cap?

2 decembrie 2020 1:12

v Daca Ghiolbanis nu a facut nimica, nu poate fi destituit, dar a incalcat de mai multe ori Constitutia tarii, dar daca Romanii l-au votat (inca sper ca nu a fost impus), nu avem ce face decit sa ne prelungim viata. Poporul asta l-a "votat" 12 ani intii pe Iliescu apoi 10 ani pe Basinescu, acuma pe Ghiolbanis. Oare de citi ani avem nevoie sa-i incercam pe toti. Cred ca cei care i-au votat isi merita soarta, dar ceilalti ce vina aveau?

1 decembrie 2020 23:01

Cervele PSD-iste s-au făcut de râs Codruța Cerva și Oana Lovin au făcut scandal la București , în apropierea Arcului de Triumf, unde a avut loc o mică festivitate, cu circa 150 de militari. Cele două „cerve” au fost însoțite permanent de o echipă a postului România TV, postul de propagandă al PSD. „Cervele” au încercat să strice, prin țipete isterice, momentele în care și-au făcut apariția președintele Klaus Iohannis, prim-ministrul Ludovic Orban, primărița Clotilde Armand (de la Sectorul 1) și ambasadorii câtorva țări occidentale.

1 decembrie 2020 22:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.