Viaţa bate scenariul din “Las Fierbinţi”! Zilele acestea, Pro TV va difuza un episod special de 1 Decembrie din serialul “Las Fierbinţi”, însă puţini ştiu ce este în „spatele” filmărilor. Reporterii Click! au dat o fugă pînă în oraşul Fierbinţii de Sus, unde se petrece acţiunea, şi au aflat detalii din culisele celui mai îndrăgit şi urmărit serial de la Pro TV.

Se spune că viaţa bate filmul, dar acum mai corect ar fi că viaţa bate chiar şi scenariul unui serial precum “Las Fierbinţi” de la Pro TV. Ne-am gândit să vizităm şi noi locul unde se filmează şi de unde ajung săptămânal în casele telespectatorilor personaje ca Bobiţă, Celentano, Aspirina, Geanina, Dorel sau Firicel.

Nu au mai avut voie să filmeze în Barul lui Bobiță

Prima oprire a fost la Barul lui Bobiţă, care în serial e jucat de Mihai Bobonete (37 de ani). Noi am aflat că, în ultima vreme, eroii serialului nu mai aveau voie să filmeze decât în faţa clădirii din cauza regulilor stricte impuse de autorităţi.

Aşa i-au văzut şi telespectatorii, iar acest lucru ne-a fost confirmat şi de Cristi Neamţu, patronul barului. “Da, este adevărat că nu mai aveau voie să filmeze înăuntru după noile reguli. Au terminat joia trecută filmările şi acum avem deschis non-stop pentru clienţii din sat. Doar că trebuie să baţi la uşă sau să suni pe numărul afişat şi ţi se deschide dinăuntru, dar cumperi ce vrei şi ieşi pe terasă sau în faţa barului”, ne-a spus patronul.

Integral pe Click!Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.