Campionatul European care va începe de joi pentru fete se anunţă a fi, din păcate, un turneu cu mari probleme, având în vedere pierderile cauzate de COVID-19.

România a plecat spre Danemarca, din păcate, cu stângul! Înaintea deplasării, s-a aflat că pivotul Crina Pintea are COVID-19 şi, drept urmare, va rata Euro 2020 (3-20 decembrie). Astăzi, încă o veste proastă: şi jucătoarea care a stat în aceeaşi cameră cu Pintea, extrema Laura Chiper (CSM Bucureşti) a avut un rezultat pozitiv la testul efectuat. Astfel, potrivit gsp.ro, şi Chiper va pierde turneul final! Sportiva de 31 de ani a şi fost deja extrasă din lotul României şi izolată într-un alt hotel. Din păcate, problemele naţionalei nu s-au încheiat aici. Danezii au băgat toată naţionala României în carantină, jucătoarele urmând să facă noi teste. Drept urmare, s-a şi anulat antrenamentul de astăzi!

Integral pe AdevărulComentarii

Socotitorul Fetele trebuiau bagate in carantina inainte cu cel putin 14 zile de inceperea Campionatului. Cine-i antrenorul? Cum s-a imbolnavit Crina Pintea?

1 decembrie 2020 18:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.