Sorin Gindeanu, prim-vicepreşedintele PSD, a dezvăluit greșeala majoră din cauza căreia consideră că PSD a pierdut alegerile locale. Luni seară, la Antena 3, Sorin Grindeanu, prim-vicepreşedintele PSD, a declarat că formațiunea politică din care face parte a pierdut alegerile locale din cauza faptului că nu a fost efectuată o numărătoare paralelă. Prin urmare, potrivit acestuia, formațiunea politică a pus la punct un sistem extrem de eficient pentru a se efectua o numărătoare paralelă a voturilor.

„Am pus la punct două modalități de a face această numărătoare paralelă. Una foarte rapidă, fiecare reprezentant al nostru în secțiile de votare, imediat după terminarea numărării vă trimite la un număr pe care o să-l primească rezultatul, din secția respectivă , și doi acea metodă clasică, copie după procesul verbal semnat de toți reprezentanții în secția de votare care se strâng și se numără, ceea ce va dura mai mult.

Dar pot să vă spun că undeva între o oră și ceva spre două, noi o să avem rezultatele aproape, aproape de ceea ce va însemna finalul din cele peste 18.000 de secții de votare din România”, a precizat Grindeanu în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei” de la Antena 3.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

nea corectu Da ma nici nu va incepe bine votarea si voi deja ati ghicit gandul oamenilor si veti da un prognostic.Nu va puneti problema ca veti pierde totul intro clipita si nu veti mai insemna nimic pentru Romania?O sa boceasca UDMR-ul ca la mort dupa voi,prohodindu-va.

1 decembrie 2020 15:11

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.