Ambasadorul american la Bucureşti, Adrian Zuckerman, a subliniat marţi că Statele Unite vor continua să sprijine evoluţia României ca „lider la nivel regional şi european”, el transmiţând un mesaj video în care a felicitat poporul român la sărbătorirea a 102 ani de la Ziua Marii Uniri.

„În numele preşedintelui Trump şi al poporului american doresc să transmit felicitări preşedintelui Iohannis şi poporului român la sărbătorirea a 102 ani de la Ziua Marii Uniri. România a evoluat mult. Sunt mândru în special de progresele uimitoare făcute anul acesta, în ciuda numeroaselor obstacole de care ne-am lovit. România se luptă cu COVID-19 şi încearcă să-şi ţină poporul în siguranţă încă de la începutul acestui an. În ciuda unui astfel de impediment major, a reuşit să facă paşi importanţi în domenii precum dezvoltare economică, securitate energetică şi cooperare în domeniul apărării. Statele Unite şi România au creat treptat o prietenie caracterizată prin colaborare, loialitate şi consecvenţă. Parteneriatul dintre ţările noastre nu a fost nicicând mai puternic. Statele Unite vor continua să sprijine evoluţia României ca lider la nivel regional şi european”, a afirmat Adrian Zuckerman în mesajul său.

Integral pe UniversulComentarii

ion Zuckerman asta cu stramosi in Romania, face de ras natia de evrei din care se trage. Nici un talent, nimic bun la Zucki asta, asa cum au fost genialii intelectuali evrei-romani : Zamfirescu scriitorul autor al magnificei piese "Steaua fara nume", fratii Brauner - unul folclorist cu 12 ani de puscarie comunista pt promovarea satului romanesc, si, celalalt frate Brauner celebru pictor, matematicieni profesori Cohn Deborah formatoare de generatii de adolescenti romani, dr. Elias cu spital pt saraci, si, spatiul nu ne permite sa-i enumeram pe patriotii evrei-romani.

2 decembrie 2020 12:05

v Oare toti ambasadorii SUA, care sint trimisi in Romania sint evrei nesimtiti? Care este "ajutorul" SUA, ca ne-au vindut avioane F-16, rachete la Deveselu, Masini de lupta, care sar in aer in Irak, etc ? Sa nu mai vorbim ca acesti ambasadori si-au depasit atributiile dind indicatii directe ce sa facem in tara?

1 decembrie 2020 16:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.