Fie că e albă, roşie sau pestriţă, fasolea la conservă e perfectă dacă nu vrei să pierzi multă vreme în bucătărie, tot pigulind boabele şi schimbând apa, sau aşteptând să treacă o zi până ce fasolea se înmoaie.
Iată care sunt ingredientele de care ai nevoie şi cât de uşor se prepară fasolea prăjită de post sau iahnia, aşa cum mai este cunoscută!
Integral pe Ce se intampla doctore
Comentarii
Adaugă comentariu
Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:
- Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
- Accesezi link-ul din mesajul primit.
- Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.
Te-ar mai putea interesa și...
7 moduri în care poți folosi culorile anului 2021 în casa ta
18 ianuarie 2021 18:43Mihaela Bilic: De ce te-ai chinui să mănânci așa ceva, când avem friptură?
18 ianuarie 2021 14:32Fructul ideal pe timp de iarnă. Are beneficii extraordinare asupra sănătății!
18 ianuarie 2021 12:29Mersul pe jos – beneficii pentru inimă, siluetă și articulații
18 ianuarie 2021 9:16Pacienții care iau tratament anticoagulant se pot vaccina împotriva COVID-19. Iată de ce trebuie să țină cont
16 ianuarie 2021 11:22Ziarele de astăzi
Praf în ochi, după instalare. Coaliția nu are majoritate pentru a reduce Parlamentul la o singură Cameră
La doar câteva zile după ce și-a preluat mandatul de senator și, ca urmare a înțelegerii avute cu cei de la PNL și UDMR, Anca Paliu Dragu (USR- Plus) a devenit președinte al Senatului, aceasta a demarat proiectul prin care...
Editorial
„Divinitatea” a dat undă verde înlocuirii lui Orban de la conducerea PNL
Nu cred că Rareş Bogdan ar fi avut ieşirea de duminică, de la postul TV Aleph News, fără acordul „divinităţii”, adică al preşedintelui Iohannis. Fostul „number one” pe lista de la europarlamentare n-ar fi îndrăznit...