Pentru că ştim că ţi-ai făcut provizii în contextul pandemiei de coronavirus, ne-am gândit ca astăzi să îţi prezentăm o reţetă care să includă un produs pe care sigur îl ai în cămară: fasolea la conservă.

Fie că e albă, roşie sau pestriţă, fasolea la conservă e perfectă dacă nu vrei să pierzi multă vreme în bucătărie, tot pigulind boabele şi schimbând apa, sau aşteptând să treacă o zi până ce fasolea se înmoaie.

Iată care sunt ingredientele de care ai nevoie şi cât de uşor se prepară fasolea prăjită de post sau iahnia, aşa cum mai este cunoscută!

Integral pe Ce se intampla doctore



Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.