Fie că e albă, roşie sau pestriţă, fasolea la conservă e perfectă dacă nu vrei să pierzi multă vreme în bucătărie, tot pigulind boabele şi schimbând apa, sau aşteptând să treacă o zi până ce fasolea se înmoaie.
Iată care sunt ingredientele de care ai nevoie şi cât de uşor se prepară fasolea prăjită de post sau iahnia, aşa cum mai este cunoscută!
Integral pe Ce se intampla doctore
Comentarii
Adaugă comentariu
Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:
- Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
- Accesezi link-ul din mesajul primit.
- Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.
Te-ar mai putea interesa și...
Horoscop zilnic, 25 ianuarie 2021. Norocul tău se va schimba în curând. Este momentul să treci la deviza „siguranța mai întâi”
24 ianuarie 2021 21:15Singurătatea ne poate ajuta, însă însingurarea ne poate dăuna. Cum ne găsim echilibrul
22 ianuarie 2021 20:13Chiftluţele suedeze sunt, de fapt, turceşti. Regele Carol al XII-lea al Suediei le-a descoperit pe teritoriul Moldovei de azi
22 ianuarie 2021 19:20Dr. Bilic, despre două metode inedite de slăbit promovate la TV: Riscăm să îmbolnăvim oameni, doar pentru că ne place să câștigăm notorietate
22 ianuarie 2021 15:22Deficitul de omega-3: semne și simptome
22 ianuarie 2021 9:16Editorial
Cartea care nu spune mare lucru
Dialogul Vioricăi Dancilă cu Marga Nițu, tipărit în volumul cu titlul „Viorica Dăncilă-Partea ei de adevăr”, spune destule despre mediocritatea politicii românești. Dar și despre cea a jurnalismului de corvoadă....