Adrian Văncică, actorul care îi dă viață celebrului Celentano, bețivul satului din serialul "Las Fierbinți", a recidivat luni seară cu un monolog de excepție. Dacă în 2016, de 1 Decembrie, a înnebunit Internetul cu o poezie dedicată României, de data aceasta, Celentano s-a viralizat cu un monolog al resemnării.

Episodul difuzat luni, 30 noiembrie, la PRO TV, va rămâne în istoria Internetului și în istoria "Las Fierbinți" datorită unui nou mesaj excepțional, din partea carismaticului bețiv Celentano, interpretat de Adrian Văncică. Într-un dialog un cu un reporter, care îl întreabă dacă a mai scris vreo poezie cu ocazia Zilei Naționale a României, Celentano izbucnește, cu limba împleticită, dar ascuțită.

Integral pe Click!Comentarii

Adi La multi ani tuturor romanilor! La multi ani Romania! Am urmarit aseara serialul cu pricina ...... din pacate este f.f.adevarat ! "Celentano" a spus ironic plin cu subinteles(cine a vrut , a putut intelege si a putut concluziona) ca ceea ce traim in zilele noastre din pacate, este din ce in ce mai "trist"...nu avem curajul sa schimbam ceva....dupa mai bine de 30 de ani! Ne-a mai ramas oare numai ironia si pamfletul? Va doresc numai bine! La multi ani Romanie !

1 decembrie 2020 10:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.