De pe lista de apărători ai arhiepiscopului Tomisului nu lipsesc conspiraționiști cunoscuți, rusofili, publicații precum ActiveNews sau organul de propagandă al Moscovei, Sputnik. Teodosie Tomitanul, fost Snagoveanul, e atât de năbădăios încât nu poate fi controlat nici de BOR.

Luni dimineață, avocata arhiepiscopului Tomisului, Diana Iovanovici Șoșoacă, a susținut că pandemia de coronavirus este „o mascaradă”.

„E un drept care nu poate fi îngrădit în nici un mod, în nici o situaţie (să participi la o slujbă, n.r.). Şi dacă ne-ar fi oprit, o luam pe câmp şi ajungeam la Sfântul Andrei (...) Nu există aşa ceva! Duceţi-vă la Tătaru să vă spună de ce nu a decretat epidemie pe teritoriul României. E totul o mascaradă“, a susținut avocata, îndreptându-se spre mănăstirea „Peștera Sf. Apostol Andrei” din localitatea Ion Corvin, citată de adevărul.ro.

Integral pe NewsweekComentarii

ion Ce-i cu afacerea criminala cu MASTILE FALSIFICATE importate - sub nasul lu' Johanis, de firme PNL/USR/PMP sau apropiate astora ? DNA/DIICOT/SRI/STS musmalizeaza acest atentat la viata romanilor si la siguranta nationala? Aloo, Johanis/Orban vrem lista cu firmele si patronii criminali, si orasele unde au fost plasate mastile falsificate. Indiferent de partidul complice la crima.

1 decembrie 2020 10:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.