Purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului afirmă că nu adunările religioase sunt reponsabile pentru răspândirea noului coronavirus, ci aglomerațiile din transportul în comun și mall-uri, precum și faptul că măștile de protecție sunt, în proporție de 90%, „niște cârpe” prin care trece virusul.

Reacția purtătorului de cuvânt vine în contextul controversei stârnite de arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, care a neglijat recomandările autorităților și a chemat credincioșii la slujbă la Peștera Sfântului Andrei, deși zona este în carantină din cauza incidenței mari a infectărilor.

Preotul Eugen Tănăsescu, purtătorul de cuvânt, spune că măștile sunt „niște cârpe” care, în proporție de 90%, nu oferă nicio protecție.

Integral pe Digi24Comentarii

Oltean Sa trecem însa acum, cu voia Dvs., la pizdirica CIA de la Frankfurt am Main, aia cu servaerul - stie careva daca au bagat-o deja cu capu' în butoi la Guantanamo, i-au extirpat lindicu' (organul ei vital, n.m.) sau au intubat-o la Kogalniceanu?

1 decembrie 2020 22:07

ion Ce-i cu afacerea criminala cu MASTILE FALSIFICATE importate - sub nasul lu' Johanis, de firme PNL/USR/PMP sau apropiate astora ? DNA/DIICOT/SRI/STS musmalizeaza acest atentat la viata romanilor si la siguranta nationala? Aloo, Johanis/Orban vrem lista cu firmele si patronii criminali, si orasele unde au fost plasate mastile falsificate. Indiferent de partidul complice la crima.

1 decembrie 2020 10:19

Oltean Cacanarul mai bine si-ar tine gura. S baga acolo unde nu-i fierbe oala, periclitand vietile oamenilor.

1 decembrie 2020 5:44

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.