Ultima zi de toamnă a adus prima ninsoare în Capitală. Fulgii au căzut neîntrerupt mai bine de 10 ore. Nu au fost probleme în trafic, dar apa de pe șosea și trotuare a pus în dificultate pietonii. Între timp, deși suntem în plin sezon rece, sute de bucureșteni nu au căldură în casă.

Bălțile de pe trecerile de pietoni le-au dat de furcă celor care se grăbeau la serviciu.

Femeie: Nu vedeti ce e? Deja suntem uzi, ajungem la munca, trebuie să ne schimbam.

Femeie: Alunecă puțin, dacă nu ești atent, chiar alunecă puțin.
Reporter: V-a stropit până acum vreo mașină?
Femeie: Din fericire nu, sper să nu. Până acum au avut grijă, dar să vedem de acum încolo...

Frigul le-a dat peste cap planurile unora.

Integral pe Digi24Comentarii

Bucurestenii = asistati sociali de lux!!! Asa s-au obisnuit "tovarasii" din capitala sa stea cu mana intinsa si sa fie milogii natiunii.

1 decembrie 2020 11:40

Bucurestenii = asistati sociali de lux!!! Asa s-au obisnuit "tovarasii" din capitala sa stea cu mana intinsa si sa fie milogii natiunii.

1 decembrie 2020 11:40

clujean Ba miticilor, aveti cele mai mari salarii din Romania, nu fiti milogi, fiti demni si puneti-va centrale de apt. !

1 decembrie 2020 7:29

Clotilde Armand @30 noiembrie 2020 23:23: Ia mai taci fă; putoareo dracu' ce esti, suge GLOBAL-poolla & #REZISTA! ca vine "Marea Trasformare" si "Marele Reseat" si te fuck "incluziva" în p.m. de curva ce esti!

30 noiembrie 2020 23:33

Femeie plângând Sug EURO-poolla & #REZIST!

30 noiembrie 2020 23:23

v De ani de zile este aceiasi problema a locuitorilor capitalei. Acestia prefera sa stea in frig luni de zile si sa nu aiba apa calda, deoarece platesc in general taxe mai mici, acestea fiind subventionate de prrimarie, cu pierderi mari de agent termici. Sint putini locatari care si-au montat centrale de apartament care au un randament mai mare si polueaza mai putin. Costul initial este mai mare cu realizarea coloanei de gaz, CT. tevi, eventual calorifere noi, etc., dar merita. Sint orase intregi in tara noastra care au renunta la incalzirea centralizata cu pierderi mari in instalatii si confort redus in exploatare

30 noiembrie 2020 23:22

Clotilde Armand: „Cât timp sunt primar, cetățenii să își plătească gunoiul și deszăpezirea”

30 noiembrie 2020 23:07

Reporter: sugi EURO-poolla cf. Normelor CE în vigoare? Femeie (tremurând): în principiu o sug, dar nu #REZIST! cine stie ce ... Reporter: m-ai fi avortat daca ai fi ramas gravida cu mine? Femeie (tremurând): cu siguranta. Tacere: reporterul a fost avortat post-natal, noapte buna tuturor!

30 noiembrie 2020 22:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.