Fostul director al Direcției de Sănătate Publică Sibiu, Gabriel Budescu, a fost propus pentru funcția de director medical interimar al Spitalului de Pneumoftiziologie din Sibiu, scrie Turnul Sfatului. Budescu a demisionat de la șefia DSP Sibiu la jumătatea acestei luni, invocând motive medicale, după ce județul atinsese cea mai mare rată de infectare din țară - 9 -, iar municipiul reședință intrase în carantină, cu o incidență de 12 la mia de locuitori.

Fostul director al Direcției de Sănătate Publică Sibiu, Gabriel Budescu, a fost propus pentru funcția de director medical al Spitalului TBC din Sibiu, potrivit reprezentanților instituției. Propunerea a venit în Ședința de Consiliu de Administrație din 26 noiembrie, după ce actualul director medical, dr. Ioan Drăghilă, nu a dorit să-și mai prelungească mandatul. Consiliul Județean urmează să analizeze această propunere și să ia o decizie.

Integral pe HotnewsComentarii

v D-l Dr Budescu este tipic pt cei din armata. A fost medic militar care probabil s-a , pensionat de tinar si a ocupat diverse posturi numai de director (poate este foarte capabil), sau are pile mari

30 noiembrie 2020 23:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.