Timişoreanul Raoul Trifan, vicepreşedintele USR Timiş, candidat pentru Senatul României, este în mijlocul unui scandal în interiorul alianţei USR PLUS. Totul a plecat de la studiile sale.

Raoul Trifan, vicepreşedintele USR Timiş, nu are studii superioare, şi de aici tot scandalul în alianţă. Candidat pentru Senatul României, Trifan nu şi-a terminat Facultatea de Economie şi Administrare a Afacerilor, unde a fost student în perioada 2005-2007. Absolvent al unui liceu de top din Timişoara, „Jean Lous Calderon“, la secţia Informatică, Raoul Trifan a abandonat facultatea în anul doi, dedicându-se unei cariere de succes în domeniul IT.

Scandalul generat pe tema studiilor sale tulbură apele în Alianţa USR-PLUS, în Timiş. Conducerea PLUS Timiş a solicitat USR Timiş să anunţe că Raoul Trifan, candidat pentru Senat, nu va fi validat în Parlament. În caz contrar, filiala PLUS Timiş ameninţă cu apelul la Comisiile de Integritate şi Arbitraj ale alianţei.

Raoul Trifan susţine că nu a negat niciodată nu are facultate

„Da, nu am terminat facultatea, şi nici nu am susţinut că aş fi absolvit-o. În CV-ul meu am specificat acest fapt care nu mi-a influenţat deloc cei aproape 15 ani de carieră profesională, inclusiv în poziţii de management, în corporaţii. Nu mi-am început prezentările cu această informaţie pentru că nimeni nu procedează aşa, dar am fost tot timpul transparent şi onest vizavi de cine sunt şi ce experienţă am în spate”, susţine Raoul Trifan.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Lute Uite la Barna cata inteligenta in ochi ,mai bine un om destept si dovedit ,decat un cretin cu diplome luate la kg !!!

30 noiembrie 2020 18:41

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.