Florin Cîțu, ministrul Finanțelor, promite că PNL, dacă rămâne la guvernare, nu va introduce noi taxe și nici nu le va majora pe cele existente pentru a aduce mai mulți bani a buget.

„PNL nu introduce taxe, nu va introduce taxe nici anul următor. Orice ar spune propaganda plătită a socialiștilor despre noi, nu introducem taxe, din contră. Am început anul cu eliminarea taxelor impuse de socialişti.

Am eliminat supraacciza la carburant, preţul la combustibil a scăzut imediat şi sunt oameni din Parlamentul României care ar fi trebuit să îşi dea demisia pentru că erau peste tot şi puneau pariu că nu se va întâmpla aşa ceva, am eliminat acea măsură nenorocită, supraimpozitarea contractelor part time, am eliminat TVA defalcat, o altă măsură nenorocită pe care Tudose a venit şi ne-a băgat-o pe gât şi a uitat acum de ea, am oprit naţionalizarea pilonului 2 de pensii şi am eliminat acea Ordonanţă 14, o măsură care a pus pe butuci sectoare întregi din economie pentru că lovea sectoare întregi din economie.”, a spus luni Florin Cîțu, într-o conferință de presă la Timișoara, citat de News.ro.

Ministrul Finanțelor se bucură că în ciuda eliminării acestor taxe pe fondul unei crize economice fără precedent din cauza pandemiei de coronavirus Guvernul a reușit să aducă la bugetul de stat venituri mai mari față de anul 2019, atunci când taxele erau în vigoare sub guvernarea PSD.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.