Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni, într-un interviu pentru Mediafax, că ar fi „o crimă” dacă Iohannis nu va nominaliza un premier de la PSD după alegeri. Ciolacu susține că PSD va câștiga alegerile.

„Da, sunt convins ca PSD va câștiga aceste alegeri! În ultimul an, am reconstruit partidul din temelii. Am adus alături de noi cei mai apreciați profesioniști din țară, în special pe domeniul sănătății publice. Îi avem alături de noi pe doctorul Alexandru Rafila și pe doctorul Adrian Streinu-Cercel.

Am aplicat criteriile de integritate, suntem singurul partid care nu avem pe liste nici măcar persoane trimise în judecată. PNL are listele pline de persoane condamnate deja. În același timp, PSD este singurul partid care are un plan coerent si realist atât pentru a opri pandemia, cat si pentru a ieși din criza economică. De aceea, sunt convins că românii ne vor acorda încrederea lor și vom fi pe primul loc”, a declarat Ciolacu pentru Mediafax.

„PSD va ieși pe primul loc. Iar asta va da peste cap toate jocurile politice ale lui Iohannis. Cum va explica romanilor că, deși au votat PSD, el vrea din nou același guvern sancționat prin vot? Sau chiar unul mai rău, fiind vorba – cum spus acum – de alianța cu USR.

PSD este singurul partid care se poate opune – si am demonstrat asta – dezastrului produs de ei. PSD este singurul care îi poate apăra pe români!”, a reiterat seful PSD.

Integral pe UniversulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.