Fostul primar al Timişoarei, liberalul Nicolae Robu, povesteşte cum s-a infectat cu noul coronavirus în ultimele sale zile de mandat şi cum s-a simţit în perioada în care a trebuit să stea în izolare la domiciliu. Nicolae Robu, fostul edil al Timişoarei, a povestit, prin intermediul unei postări pe pagina sa de socializare, cum a trecut peste infecţia cu COVID-19, virus pe care l-a contractat într-una din ultimele sale zile de mandat.

Fostul primar spune că s-a ferit şi nu s-a infectat în periodele în care s-a întâlnit cu foarte multă lume, precum în precampania şi în campania electorală, însă l-a “încasat” în una din ultimele zile de mandat la Primăria Timişoarei. “Asta așa, ca să nu plec cu mâna goală”, scrie ironic Nicolae Robu pe Facebook.

“AM TRECUT CU BINE ȘI PESTE ASTA!

N-am ajuns bine liber de responsabilități publice, după mai bine de 30 de ani de continuitate pe astfel de poziții -începând cu cea de Prorector, dobândită la începutul anului 1990-, că… am dat în COVID!

N-am încasat afurisitul virus SarsCov2 în precampanie, în campanie, în exercițiul de Primar de la începutul pandemiei până spre finalul mandatului, când intram zilnic în contact cu o mulțime de lume, la Primărie, pe stradă, la cumpărături etc, ei bine, l-am încasat, nu știu cum -am anumite presupuneri, doar- în una din ultimele zile de mandat. Asta așa, ca să nu plec “cu mâna goală”, nu?! :))”

Integral pe CapitalComentarii

Toteu Te bagi in seama, mincinosule!

30 noiembrie 2020 17:36

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.