Comisia de disciplină a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu a finalizat cercetările în cazul medicului şi asistentei care au fost acuzaţi printr-o sesizare anonimă că au întreţinut relaţii intime în cabinetul medical de la Secţia ATI, unde sunt trataţi bolnavii de COVID-19 aflaţi în stare gravă.

Cele două cadre medicale implicate în scandalul sexual au venit în faţa comisiei însoţite de avocaţi şi au refuzat să ofere explicaţii cu privire la acuzaţiile care li se aduc, pe motiv că reclamaţia este anonimă. „La data de 24.11.2020, ora 14,00, doamna P. R. I. s-a prezentat la sediul unităţii (sala de şedinţe), împreună cu domnul avocat L. I. E., precizând că nu va va da declaraţii, având în vedere că este o sesizare anonimă, care nu are ca fundament niciun probatoriu.

Acelaşi lucru l-a făcut şi medicul. În reclamaţie se arată că medicul ar fi petrecut cu asistenta într-o cameră de hotel, deşi aceasta a fost depistată cu COVID-19, iar apoi a venit la spital: „În perioada 19 – 26.10, acesta (medicul rezident – n.r.), deşi însurat, a petrecut cu colega noastră, (...), asistentă recunoscută pentru aventuri, inclusiv cu unul dintre directorii spitalului.

Problema este că, colega noastră, în perioada respectivă, a fost depistată pozitiv la testul rapid din 19 şi testul PCR din 23.10.2020. Şi acum vine partea cea mai gravă: În data de 26.10.2020, deşi doctorul (...) a stat în aceeaşi cameră la un hotel de lângă spitalul nostru (…), a venit la serviciu, în cadrul secţiei ATI, fără să intre în izolare, reuşind să se înregistreze, în această perioadă, cât şi premergătoare, foarte multe cazuri de pozitivaţi din rândul colegilor noştri. (...) A transformat secţia ATI şi Covid într-un adevărat bordel, în sensul că, în loc să stea lângă săracii pacienţi, aceştia se închid ore şi nopţi întregi în cabinet, unde întreţin raporturi sexuale şi chefuiesc“. ”, se arată în sesizarea anonimă care a fost trimisă conducerii spitalului şi Ministerului Sănătăţii.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.