Klaus Iohannis a ținut o conferință de presă după vizita la Spitalul Universitare, din București. Președintele României a oferit o veste uriașă pentru români.

Klaus Iohannis a oferit poate cea mai importantă veste a anului: Autoritățile nu se mai așteaptă la o creștere a numărului de cazuri privind persoanele infectate cu SARS-Cov-2. „Nu ne așteptăm la o creștere a cazurilor”, a fost răspunsul tranșat al lui Klaus Iohannis când a fost întrebat despre situația cazurilor de COVID din țară. De asemenea, președintele României a anunțat că la începutul lui 2021 vom avea unu sau două vaccinuri pe piața românească.

„În acest moment știm sigur că sunt mai multe tipuri de vaccin, în fază avansată de testare / aprobare. E posibil ca la începutul anului să avem mai multe tipuri de vaccin funcționale. Chiar de la începutul anului e posibil să avem primele tranșe din două tipuri de vaccinuri în România – suficient ca să vaccinăm personalul din prima linie și persoanele vulnerabile”, a spus președintele.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

ion Ce-i cu afacerea criminala cu MASTILE FALSIFICATE importate - sub nasul lu' Johanis, de firme PNL/USR/PMP sau apropiate astora ? DNA/DIICOT/SRI/STS musmalizeaza acest atentat la viata romanilor si la siguranta nationala? Aloo, Johanis/Orban vrem lista cu firmele si patronii criminali, si orasele unde au fost plasate mastile falsificate. Indiferent de partidul complice la crima.

30 noiembrie 2020 18:53

Pute Plavane asa ai promis si tu si SIca vaccin antigripal si aveti numai voi.Nu mai tot promite ca rade lumea de tine ,noroc ca nu ai probleme de bun simt !!

30 noiembrie 2020 17:46

Uraaa! A căzut Trump Oculta oprește pandemia, atât din natură, cât și din propagandă! Oare Dulapul o ști, sau crede și el în manipularea cifrelor? Păcat de cei sacrificați deja pentru binele planetar. Hașteptăm provincia să ne anunțe proiectul de guvern mundial Bucurați-vă, deci, că s-a scremut mutul și a cântat primele versuri ale Colindului: „Oo, ce veste minunată, / Steaua sus se-arată” etc.

30 noiembrie 2020 15:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.