Poate că a sosit momentul să îl informeze cineva și pe colonelul Bogdan Enescu că nu mai este de ceva vreme inspectorul general al Jandarmeriei Române. Și pe lângă faptul că nu mai este nici comandantul IGJR, acesta nu a preluat încă înapoi nici conducerea Inspectoratului Județean de Jandarmi Ilfov.

La această oră cam singurul statut clar al colonelului Enescu fiind cel de urmărit penal de către procurorii Secției Militare a Direcției Naționale Anticorupție. Și de ofițer care refuză cu o încăpățânare demnă de o cauză mai bună să își depună declarația de avere, pentru a nu se trezi cumva cu un nou dosar penal, de această dată din partea ANI.
De la DNA, la moaștele Sfântului Dimitrie cel Nou…

Numai că, imediat după ce după ejectarea sa din fruntea Jandarmeriei Române a fost surprins alături de concubina și subalterna sa, subofițerul Cătălina Constantin, la coadă la Pelerinajul de la Moaștele Sfântului Dimitrie cel Nou, iată că acum colonelul Enescu a revenit la preocupările sale ceva mai lumești.

Astfel că pe data de 21 noiembrie ar fi aruncat ”buzduganul” în porțile metalice ale U.M. 0260, baza de agrement a Jandarmeriei de pe malul Lacului Snagov, cea lipită de fosta casă a lui Irinel Columbeanu. Totul pentru a petrece o zi agreabilă, alături de concubina sa, ca pe vremurile când încă era inspectorul general al Jandarmeriei Române…

Integral pe Naţional


Alte articole pe același subiect


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.