Prea Sfințitul Teodosie Tomitanul, Arhiepiscopul Tomisului, este un amestec de star rock, om de afaceri, cercetat penal și împărat omnipotent al unui trib subsaharian mai răsărit.

Al 17-lea născut al unei familii din Vatra Dornei, Macedon Petrescu, după numele de mirean, Teodosie a cunoscut de mic strâmtorările vieții. Chiar dacă zona sa natală n-a fost una masiv colectivizată, este greu de crezut că familia domnului Petrescu a fost una din cale-afară de bogată, care să-și permită să-și îmbrace toți copiii în catifele purpurii și să le trântească pe cap băști cu fireturi de aur.

Integral pe LibertateaComentarii

Marius Ivanescu Si eu, si eu vreau sa sug EURO-poolla, dar nu sa mai iau tzeapă ca pâna acuma, ci sa "accesez" si eu niscaiva "fonduri", ca nici GLOBAL-broasca cu orăcăie pe uscat! Cu respect, MI

30 noiembrie 2020 21:34

Prea Sugatorul EURO-poollii Sa sugem dară "Nucleu' Dur" a' lu' Soros cf. Sf. "norme" "europene", sa absorbim/accesam "fonduri" si sa #REZZIST-am!

30 noiembrie 2020 21:30

Petrică Andrei dew Pullerin Iar eu, Petrică Andrei Pullerin, sunt al optșpelea purcel fătat în troacă de scroafa de mumă-mea. Sunt deja porcușor și sper să ajung un PORK în toată regula și să mă hrănesc pe săturate din troaca cea mare neomarxistă.

30 noiembrie 2020 16:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.