Ai observat că portocalele ținute într-un coș, la temperatura camerei, își cam pierd din zeamă? Ei bine, din acest motiv, dar nu numai, este bine să le ții la frigider.

Spre deosebire de avocado, o portocală nu se coace dacă o ții lângă alte fructe, ci pur și simplu se usucă. Semnele albicioase sau gri de pe suprafața unei portocale și textura moale a acesteia indică faptul că nu mai este bună de consum.

Portocale la frigider: mai suculente, proaspete mai mult timp

Portocalele își mențin mai bine prospețimea și sucul delicios în frigider. Ținute la temperatura camerei, acestea rezistă cel mult 7 zile, dar la frigider le poți ține până la 3-4 săptămâni fără probleme și vor avea același gust delicios și răcoritor.

Integral pe Ce se intampla doctore



Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.