Eurodeputatul PSD Mihai Tudose s-a contrat în emisiunea de duminică seara, de la Antenta 3, cu eurodeputatul PNL Cristian Bușoi, susținând că liberalii nu vor intra la guvernare, ba chiar că nici nu ar avea cu cine. Mai mult, Tudose a spus că e gata să parieze că PSD va scote în plus față de PNL 4-5 procente, la alegerile din 6 decembrie, și că va intra la guvernare.

Deranjat de afirmația lui Cristian Bușoi, cum că PNL nu va face niciodată un parteneriat de guvernare cu social-democrații, și că viitorul guvern se va forma în jurul PNL, cu partide precum USR, PMP și UDMR, „conform proiecțiilor și pronosticurilor”, Tudose a intervenit susținând că nu înțelege după ce informații se ghideză Bușoi.

„Eu vă spun altceva, că PSD va intra la guvernare. Suntem chiar dispuși să ne asumăm guvernarea (…) Nu știu la ce date vă uitați voi, la mama Omida, dar eu vă spun că există sondaje care arată că 75% dintre români consideră guvernarea PNL un dezastru. Pe toate sondajele pe care le-am făcut, acest lucru apare constant, oamenii sunt nemulțumiți de guvernarea PNL. (…) Vă spun că ieșim pe primul loc, facem chiar și 50%. (…)”, a comentat Tudose.

Integral pe G4media.roComentarii

v Imi "place" ca pe toate problemele, apar "prezicatori" care stiu ei viitorul, unii ne spun, in urma unor "sondaje"

30 noiembrie 2020 16:02

dixit! ”facem chiar și 50%.” asta e mai tare decat covidul. psd va obtne cam 50%. dar nu din voturile catatenilor. pesedeul lui ciolacu va scoate 50% din ce a scos pesedeul lui dragnea.

30 noiembrie 2020 10:37

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.