Fermierii şi alte afaceri din domeniul agro-alimentar vor primi de la stat, prin adoptarea noului subprogram AGRO INVEST, 10% din valoarea finanţării, potrivit vicepreşedintelui PNL Daniel Constantin.

Guvernul a adoptat vineri de principiu, fiind în primă lectură, Ordonanţa de modificare a Programului IMM INVEST, în sensul adoptării noului subprogram AGRO INVEST, dedicat în mod special IMM-urilor din domeniul agriculturii şi industriei alimentare.

Conform unui comunicat măsura a fost propusă şi dezvoltată de către vicepreşedintele PNL Daniel Constantin, împreună cu ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri şi agreată de premierul Ludovic Orban.

Integral pe AdevărulComentarii

Gigi Șopârleanu Măi flăcăule, tu ai face bine să te duci undeva să te ascunzi să nu te mai vadă nimeni. Ăștia de la PNL te-au recompensat cu funcția aia importantă pe care o mai ai până la alegerile apropiate, după aia vei dispărea și tu-n anonimat și e mai bine așa. Tu, nu ești decât ex-țucălarul Vharanului, te-ai căcat și tu un partid Pro RSR și hoțul plagiator Ponta l-a furat de la tine, iar tu ai ajuns pe drumuri, sărmane șerb, iobag, sclav, țucălar. Acum, tu te scremi să debitezi niște teorii despre aviatoria-n brazdă, adică despre agricultură, unde ai ceva pregătire profesională, în rest nu ești decât un alt mare Nimic al nimănui p-aci. Suge și tu toată Euro-Pula în chiloți la metrou, pentru că, virgulă, corupția ucide în chiloți la metrou! Cu respect, Gigi

30 noiembrie 2020 2:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.