Prima rundă de vaccinare pentru toată populația României trebuie să se termine până la finalul primăverii, a ordonat Klaus Iohannis. Președintele s-a referit și la momentul când instituțiile de forță ale statului vor intra în procesul de „imunizare”.

Prezent la Call centerul DSP, Iohannis a vorbit despre vaccinarea anti-Covid, așteptată a demara din primele luni ale anului viitor. „În prima linie intră personalul medical, persoanele care au boli despre care ştim că agravează această boală provocată de noul coronavirus şi personalul esenţial. Doar în tranşa a doua intră Administraţia Prezidenţială, Guvernul şi aşa mai departe şi eu cred că lucrurile sunt bine gândite în această strategie de vaccinare”, a precizat Iohannis.

Președintele a mai menţionat că de vaccinare se vor ocupa atât medici civili, cât şi militari: „Avem o echipă tânără foarte hotărâtă şi foarte bine pregătită care a lucrat la această strategie de vaccinare care se va ocupa şi de punerea în practică a acestei strategii. Sigur, în principal, vor fi medici şi civili şi militari, va fi personalul care sprijină – asistente, înregistratori, fiindcă toate aceste acte trebuie înregistrate.

Integral pe GândulComentarii

Lute Fericiti cei saraci cu duhul,totul e rezolvat intr-un cap sec ,nu descoperit !!

1 decembrie 2020 6:25

v Ghiolbanis, inca nu a aprut vaccinul si tu dai directive cind incepe si se termina vaccinarea?

29 noiembrie 2020 23:20

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.