Cosmin Contra, antrenorul formației Dinamo București, își felicită jucătorii pentru ultimele două victorii obținute în condițiile a peste trei luni de neplată a salariilor.

Cosmin Contra se bucură că din punct de vedere sportiv Dinamo dă semne că își revine și că se poate ridica la un nivel superior față de locul codaș din acest moment din clasamentul Ligii 1. În egală măsură, antrenorul regretă că a fost naiv și că a crezut că la club se pune la punct un proiect care să ferească echipa de emoțiile retrogradării, trăite la maxim a finalul ediției de campionat 2019 – 2020.

„Din punctul meu de vedere întotdeauna există cale de înţelegere. Dacă voi pleca... Întotdeauna voi fi dispus să ajung la o înţelegere. Ce am trăit în ultimele luni nu doresc nici unui antrenor şi nu-mi convine că am fost naiv şi am crezut că va fi un proiect şi mi-aş dorit ca în ceasul al 12-lea să se întâmple ce mi s-a promis. Nu vreau să plec de aici după 97 de zile în care nu am primit niciun euro din salariu, nici eu, nici jucătorii. Indiferent ce se va întâmpla întotdeauna există cale de înţelegere.”, a spus Cosmin Contra imediat după meciul câștigat sâmbătă seară de Dinamo cu Viitorul Constanța, scor 3 – 0, în Cupa României.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.