Având în vedere dezastrul provocat de pandemia de noul coronavirus, Guvernul României a adoptat o măsură economică ce vizează sute de mii de români. Valabilitatea voucherelor de vacanţă acordate în 2019 şi în 2020 a fost prelungită până la data de 31 decembrie 2021, potrivit unui act normativ aprobat de Guvern în şedinţa de vineri.

„Voucherele de vacanţă acordate în această perioadă care n-au putut fi utilizate ca urmare a măsurilor impuse de restricţii sanitare (…) vor putea fi utilizate până la sfârşitul anului viitor, până la 31 decembrie 2021, mai ales în contextul în care aşteptările sunt ca în primul trimestru al anului viitor efectele acestei pandemii să înceteze”, a afirmat, sâmbătă, şeful Cancelariei premierului, Ionel Dancă, într-un briefing de presă.

La finalul anului 2018, Guvernul de atunci a stabilit prin Ordonanță de Urgență, valoarea voucherelor de vacanță pentru bugetari, în 2020. Aceasta este de 1.450 de lei de persoană. Guvernul Orban a confirmat, acum, faptul că această valoare va fi păstrată, deși au existat unele discuții despre apariția voucherelor de vacanță pentru extrasezon.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Uta Dar cu taloanele te tren pentru pensionari ce se aude se prelungesc ,mai ales ca le folosesc foarte putini,sau astia nu conteaza ??

29 noiembrie 2020 17:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.