Reţeaua ilegală din Suceava care vindea permise auto era condusă de comisarul Radu Obreja, fostul şef al Serviciului de Permise şi Înmatriculări, susțin surse judiciare. Angajatul statului ar fi reuşit să agonisească din şpagă suma de 600.000 de euro. Dosarul grupului infracţional din Suceava care vindea permise de conducere pe mii de euro pare scenariul unui film despre mafioţi.

Surse din rândul anchetatorilor susţin că şeful reţelei era Radu Obreja, cel care a condus Serviciul de Înmatriculări şi Permise Auto Suceava în perioada 2017 -2019. În casa acestuia, oamenii legii ar fi găsit, în urma unor percheziţii, 60.000 de lei şi încă 50.000 de euro în portbagajul maşinii. Obreja le-ar fi spus anchetatorilor că ar fi primit cei 50.000 de euro de la un prieten ca să facă o tranzacţie pentru acesta.

În casa unui alt inculpat din dosar, Radu Popovici, instructor auto, poliţiştii ar fi găsit 500.000 de euro. Potrivit monitorulsv.ro, anchetatorii susţin că suma fabuloasă i-ar aparţine tot lui Radu Obreja.

Integral pe UniversulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.