Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, vrea ca înaintea ridicării mașinilor parcate pe domeniul public să adune mai întâi rablele abandonate ce ocupă de ani de zile locuri de parcare.

Nicușor Dan a găsit soluția pentru mai bine de 50.000 locuri de parcare în București. Potrivit unei inventarieri a administrațiilor sectoarelor, acesta este numărul de mașini abandonate de ani de zile în parcările dintre blocuri.

„În opinia mea, nu este corect în momentul ăsta să penalizezi oamenii, mai puţin pe cei care parchează flagrant, pe treceri de pietoni, în staţii de autobuz, troleibuz. Trebuie să rezolvăm în mod sistematic problema asta a transportului public, împreună cu parcările. Deci, mai puţin cazurile flagrante, nu sunt pentru penalizarea conducătorilor auto.”, a spus sâmbătă Nicușor Dan în contextul promulgării legii care dă posibilitatea Poliției Locale să ridice mașinile parcate pe domeniul public.

Integral pe România LiberăComentarii

Adrian Je se vede inteligenta in ochii si cuvintele tale,nu ai inteles nimic ,a parca langa parte de langa rigola nu inseamna sa tot mergi cu masina pe trotuar si sa o freci ,asa pentru idioti e riscant oriunde,mii de scuze pentru restul !!!

29 noiembrie 2020 17:34

je Adriane-sau cum te numesti in realitate, pietonii ar fi in pericol sa fie mutilati, loviti, ucisi de manevrele masinilor parcate dupa reteta matale, direct si f. aproape pe trotoarele pt pietoni. Ti-ar conveni, Adriane, chiar pe trotoar, ca pieton, sa-ti loveasca mortal copilul sau sotia sau mama sau fratii, de o masina care face un marsarier sau demareaza ?! Speram ca, Primarul asta sa nu aplice tampeniile prostilor, caci va face moarte de om pe trotoare.

29 noiembrie 2020 12:29

Adrian Dl primar vedeti si trotuarele excesiv de late si care permit parcarea a o multime de masini langa borduira paralel cu axa drumului si care asigura suficient spatiu pentru pietoni !!!!De fudulie au fost facute asa ,aiurea !!!

29 noiembrie 2020 11:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.