Trădare supremă pe scena politică. Un cunoscut senator a trecut la alt partid și se declară extrem de mulțumit de decizia luată. Despre cine este vorba și în ce formațiune politică a intrat?

Senatorul PSD Florin Cârciumaru a anunţat că a luat decizia să se înscrie în Pro România, declarând că e mândru să facă parte dintr-un partid tânăr, de centru-stânga. Totodată, el l-a lăudat pe liderul Pro România, Victor Ponta, dar și pe restul ”echipei tinere”.

„Ţin să mulţumesc domnului Victor Ponta, cât şi domnului preşedinte Alin Văcaru cât şi domnului preşedinte Marius Borcan pentru invitaţia şi insistenţa dumnealor de-a lungul anilor ca astăzi să fac acest pas, să mă înscriu în partidul Pro România. Îmi doresc ca din această poziţie, aşa cum am făcut de-a lungul anilor alături de omul şi primul ministru Victor Ponta multe pentru oraşul Târgu Jiu şi judeţul Gorj, să fac şi de aici încolo alături de dânsul şi de această echipă tânără.

Pentru mine este o mândrie că pot să vin într-un partid tânăr, de centru-stânga, dar mai ales lângă oameni tineri, oameni care efectiv au lucrat, atunci când au făcut primii paşi în politică, lângă mine, dumnealor tineri aspiranţi, eu primar în exerciţiu şi preşedinte pe funcţie al organizaţiei PSD Gorj”, a declarat Cârciumaru, într-o conferinţă de presă, citat de presa locală.

Integral pe CapitalComentarii

Iubesc trădarea, dar îi urăsc pe trădători! Mda! Un Nimeni de la PSD a dezertat la Pro Nimic acum la spartul târgului pentru că mai mult ca sigur NU era pe listele de candidați ale noului grajd parlamentar. Dar, pentru că s-a dus la Pro Nihil căcatul de partid care nici măcar nu e al lui Ponta, pentru că a fost fondat de Dan Constantin țucălarul Varanului, acolo la Pro Căcat va fi cu siguranță pe listele de căcatândidați pentru noua cocină parlamentară din partea Pro Căcatului condus de Nimeni Ponta, alt rebut al politicii. Nume sonore p-acolo, Văcaru, Borcan, etc. Niște nulități, niște scursuri sociale, adică niște căcați lichizi scurși. Muie!

28 noiembrie 2020 20:08

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.