„Oameni noi” și „politicieni integri” – acestea sunt mesajele favorite ale celor din USR PLUS atunci când vorbesc alegătorilor despre oferta lor politică, inclusiv cea pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.

La o privire mai atentă însă, această propagandă nu stă deloc în picioare, USR PLUS închizând ochii la problemele de integritate din propriile rânduri și promovând politicieni contestați, trecuți prin mai multe partide și chiar cu dosare penale.

De pildă, problemele de moralitate politică ale USR PLUS sunt evidente în județul Olt. Capul de listă al USR PLUS pentru Camera Deputaților în acest județ e Fănel Bădici, fost membru al PSD.

Bădici, care candidează pentru a fi ales deputat de Olt, provine din pepiniera de tineri pesediști girați personal de baronul pesedist al județului, cunoscutul Paul Stănescu. În 2012, actualul userist Fănel Bădici a candidat pentru consiliul local al localității Izbiceni din partea Partidului Social Democrat (vezi foto), iar lista pe care se afla numele lui Bădici poartă semnătura lui Paul Stănescu (pe atunci șeful pesediștilor olteni, azi secretarul general al PSD la nivel național).

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

v Din pacate aceasta racila a fost tolerata si (banuiesc) votata de toate partidele. Noi din pacate avem acuma "oameni politici" care au trecut pe la mai multe partide si li se pare "normal" sa fie alesi pe listele oricarui partid. Daca oamei care ar putea iesii la pensie si sa beneficieze de pensii si pensii "speciale", prefera sa fie pe listele oricarui partid, indiferent de doctrina partidului, inseamna ca fiind ales are mult mai multe avantaje. Din pacate cred ca nu o sa scapam de astfel de oameni deoarece ei voteaza legile si nu -si vor taia singuri privilegiile.

28 noiembrie 2020 23:38

Pute La vremuri noi oameni vechi si patati ,reinnoiti si curatati.Toti o apa si aceasi pamant Romania.

28 noiembrie 2020 15:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.