Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a anunțat, sâmbătă, printr-o postare pe Facebook, că lucrează la bugetul pentru 2021 și că va propune reducerea subvențiilor pentru partide.

„Lucrez la bugetul pentru 2021 și exact ca în 2020 voi propune economii reale la bugetul de stat prin tăierea cu un procent semnificativ a subvenției pentru partidele politice și în 2021”, a scris ministrul pe rețeaua de socializare. Conform acestuia, în 2020, deși an electoral, subvențiile pentru partidele politice au fost reduse cu 30%.

„Marcel Ciolacu, așa se fac economii substanțiale la bugetul pentru anul viitor. Nu prin pseudo-demisii din Parlamentul României”, a adăugat Florin Cîțu.

Integral pe CotidianulComentarii

Zamfir Gh Să aruncați în vânt! Cine înființează un partid să aibă grijă să adune bani de la membrii, nu să aştepte bani din fondurile publice!

28 noiembrie 2020 22:01

UnZen Măi Pulăre, măi Boule, ia să te vâd că te faci tu viteaz precum voinicul din poveste și NU mai dai nici un leu partidelor care au datorii la bugetul de stat. Dar, să te vâd că și execuți silit partidele datornice țării, prin confiscarea sediilor și confiscarea banilor din conturile bancare ale acelor partide. Așa e normal! NU gargara ta gălăgioasă dintre bucile internetului. Te fut în gură până-ți cade și puțina perucă de chel în devenire pe care o mai ai! Muie!

28 noiembrie 2020 20:14

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.