Campionatul European de handbal feminin, care va debuta pe 3 decembrie, în Danemarca, poate fi un bun prilej pentru vedeta naționalei, Cristina Neagu, și colegele ei de a repeta performanțele din trecut.

Aflat la a 14-a ediție, Campionatul European de handbal feminin va fi organizat doar de Danemarca, între 3 și 20 decembrie, după ce Norvegia a renunțat să găzduiască turneul din cauza pandemiei. Astfel, naționala României, care urma să joace la Trondheim, va evolua la Kolding în Grupa D a competiției, potrivit Libertatea. Meciurile vor fi transmise de Digisport.

Două medalii de bronz și un loc 4 la CE

În Danemarca, tricolorele au reușit ultimele rezultate importante la nivel internațional: Bronz la Campionatul Mondial din 2015; Bronz la Campionatul European din 2010. La ultima ediție Euro, Franța 2018, tricolorele s-au clasat pe locul al patrulea. Fetele noastre au fost învinse de Olanda în finala mică.

Selecționerul Bogdan Burcea, secunzii Robert Licu și Jaume Fort Mauri (antrenor de portari) vor debuta la turneul final. Numiți în luna ianuarie, tehnicienii nu au bifat încă vreun meci oficial. ”Suntem singuri neînvinși”, glumește Burcea.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.