Un campion român la tenis, câștigător al mai multor turnee de Grand Slam la dublu, a povestit cum l-a ajutat Ion Țiriac în momentul în care evenimentul pe care l-a organizat pentru o strângere de fonduri se anunța a fi un eșec. Intervenția lui Țiriac a întors pur și simplu cursul lucrurilor.

Despre omul de afaceri Ion Țiriac se spune că, pe cât de mare este averea sa, pe atât de bine sunt zăvorâte băierile pungii în care o ține. Un campion român la tenis, câștigător al mai multor turnee de Grand Slam la dublu, a ținut să infirme însă aceste idei preconcepute, povestind cum a fost ajutat de miliardar chiar atunci când a avut cel mai mult nevoie.
”Dacă puteți ajuta…”

Este vorba despre Horia Tecău, câștigător al turneelor de Grand Slam de la Wimbledon în 2015 și US Open în 2017, alături de Jean-Julien Rojer. Tecău a povestit o întâmplare care l-a avut în prim-plan pe Ion Ţiriac, din care reiese că omul de afaceri nu a pregetat nicio clipă să intervină atunci când un proiect caritabil s-a aflat în impas.

”Eu sunt fan Țiriac. Țin minte că acum câțiva ani încercam să organizez o strângere de fonduri. Termenul limită era a doua zi și mai aveam nevoie de o sumă. Eram la Stejarii și m-am dus la domnul Țiriac.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.