Șerban Nicolae, fost senator PSD, a publicat joi o fotografie pe Facebook în care apare întreținându-se prietenește cu Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie. Nicolae îl încurajează pe arhiepiscop să se lupte cu statul român.

„Întăi-stătătorul celei mai vechi episcopii de pe teritoriul României (sec. II-III AD) a ridicat steagul Credinței în fața samavolniciilor Puterii politice, a neo-fanarioților anti-creștini, bătându-le obrazul gros, într-o epistolă fară precedent”, a scris Nicolae.

Andrei Caramitru este convins că arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, va ajunge la închisoare. „Securist kaghebist cu dosare multe la DNA”, spune Caramitru despre Teodosie.

„IPS Mache, securist kaghebist cu dosare multe la DNA, incită la nerespectarea legii și la revoluție domne. Bravo ! Nu există persoană care să convingă mai multă lume să se separe de BOR și să își găsească locul la catolici, greco-catolici sau protestanți. Șpagoveanu Mache – acest agent extraordinar al modernizării României. Bravo. Să îl aplaudam și să îl încurajam – până ajunge la pușcărie (că o să-l ia pe sus la un moment dat, e inevitabil)”, a scris Caramitru pe Facebook.

Integral pe UniversulComentarii

Colonel Mircea Radulescu Caramitrule te-ai bagat in politica sa te imbogatesti ca tac-tu?

29 noiembrie 2020 14:04

Ce poză elocventă! Un WC-u în persoana din profil a veceului Șerban Nicolae, care nu mai e nimic la psd, dar care NU va mai fi nimic altundeva, cur în cur, adică buci în buci la ten cu prea-rătăcitul ăla înțolit în sutană și cu barba pân-la pulă. Două bideuri fără mască contra covid 19, se holbează unul la altul ca la poarta nouă. Șerban Nicolae, este fără nici un dubiu, apărătorul cretinismului! Prea-rătăciților, ia sugeți voi toată Euro-Pula în chiloți la metrou, pentru că corupția ucide, în chiloți la metrou! Cu respect, Paulus

29 noiembrie 2020 0:13

CULMEA ! Serban Nicolae,aparatorul crestinismului.Iti vine sa vomiti !

28 noiembrie 2020 12:28

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.