Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grineanu a comentat, vineri, atacurile lansate de liderul PRO România, Victor Ponta la adresa social-democraților.

Liderul PRO România, Victor Ponta, a declarat, la Adevărul Live, că e dispus să voteze un guvern format din PNL şi USR în cazul în care cele două partide vor accepta soluţiile economice propuse de PRO România.

Victor Ponta susţine că o alianţă între PSD şi PRO România ar fi învins PNL la alegerile din 6 decembrie, însă Marcel Cioalcu a refuzat.

Ponta acuză PSD că vrea să piardă alegerile

Mai mult, îl acuză şi pe Marcel Ciolacu că nu vrea să-l deranjeze pe Iohannis.

În replică, Sorin Grindeanu susține că Victor Ponta încearcă să obțină voturi din partea stângii pentru a putea atinge pragul electoral și pentru a intra în Parlament.

"Toate declaraţiile lui Victor Ponta le privesc din dorinţa de a face pragul electoral PRO România, din dorinţa, spunea domnul Iliescu în ’90, de a băga sula în coaste, PSD-ului de data aceasta, de a rupe voturi din zona de stânga astfel încât PRO România să acceadă în Parlament. Toate aceste declaraţii nu au niciun fond”, a declarat Sorin Grindeanu, notează bzi.ro

Sorin Grindeanu: "Suntem singurul partid care are un program de guvernare foarte bine pus la punct“

"Dorim să câştigăm aceste alegeri. Sperăm să avem o diferenţă confortabilă între noi şi cei de pe locul doi. Tabloul complet îl vom vedea după ce se închide numărătoarea. PSD îşi doreşte să guverneze pentru că este singurul partid care are un program de guvernare foarte bine pus la punct“, a menționat Sorin Grindeanu.

Grindeanu: PSD are măsuri pe care le poate aplica din prima zi de guvernare

PSD a lansat, joi, campania ”Votezi ca să te salvezi” sub forma unei dezbateri publice cu privire la situația sanitară a României, măsuri imediate care trebuie luate pentru a salva vieți până la apariția vaccinului anti-COVID-19 și soluțiile pentru ca alegerile din 6 decembrie să se desfășoare în siguranță.

La deubarete au participat Marcel Ciolacu, prim-vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu şi candidatul PSD București pentru Camera Deputaților și reprezentant al României la OMS, Alexandru Rafila.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Solo Unde mai pui ca astia doi sunt casatoriti cu doua verisoare. Sunt un fel de cumnati. Popa Sirbu l-a aranjat cu fata lu'sora-sa pe acest neicanimea numit Grindeanu si pe nulitatea copiata Ponta l-a insurat ( a doua orara) cu fiica-sa . Mare securist asta popa Sirbu si astazi trage sfori. Voi VOTATI caci altii CONDUC!!!!

1 decembrie 2020 19:15

Adrian Năstase, ocnaș liberat ca tot husenul liber Ce mă distrează Sorin Grindeanu ăsta. El sărmanul a fost și el premier până i s-a uscat cerneala pe ordinul de numire, iar acum face gălăgie? Auzi acolo nenică? PSD e singularul singuratic partid unic care căcare are un program de guvernăreală bine pus la punct? Păi PSD a avut până acum numai programe de guvernare bine puse la punct și la virgulă, iar rezultatul a fost din 1990 până azi ruinarea României prin înglodarea țării în alte datorii externe de 85 de miliarde euro. Cu această mare realizare se laudă acest Nimic Grindeanu? Pe de cealaltă parte, Victor Ponta felcer docent în drept tagma cum laudae, a ruinat și el România înglodând țara în alte datorii externe de 30 de miliarde euro în numai 3 ani de guvernare. Deci, doi ratați fac niște gălăgie aiurea! Muie PSD! Să-mi numărați ouăle!

27 noiembrie 2020 23:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.