Parada cu ocazia Zilei Naționale a României a fost anulată din cauza pandemiei de coronavirus! Doar circa 150 de militari din Ministerul Apărării Naţionale vor participa marți, 1 Decembrie, începând cu ora 11.00, la ceremonia oficială în format restrâns, în Piaţa Arcul de Triumf, din Bucureşti, a anunțat Ministerul Apărării.

Pe timpul ceremoniei se va ține un moment de reculegere în memoria eroilor români căzuți pe câmpurile de bătălie pentru reîntregirea neamului românesc și a victimelor virusului SARS-CoV-2, vor fi trase 21 de salve de tun, iar Președintele României, Klaus Iohannis, va depune o coroană de flori și va susține o alocuțiune. Evenimentul, care nu va fi deschis publicului, se va desfășura cu respectarea strictă a prevederilor legale referitoare la prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Ceremonia va putea fi urmărită și online, accesând pagina de Facebook a Ministerului Apărării Naționale https://www.facebook.com/mapn.ro/.

Integral pe NaţionalComentarii

Pute Acum s-a trezit Plavanul ,a vazut ca e frig si sa nu raceasca dar cine plateste banii consumati pana acum pentru pregatirea defilarii ,dar ii doare in kur pe cei responsabili,bani avem !!Rusinos putin zis ,se putea lua hotararea de o luna ,nu se aduc trupe si se concentreaza pe timpul sederii in spatii mici.Rusinos si pentru comandantii care nu au coloana vertebrala !!!

27 noiembrie 2020 19:45

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.