Cu o săptâmână înaintea alegerilor parlamentare din 6 decembrie, atmosfera pe scena politică este tot mai încinsă. USR, PMP și UDMR ar putea forma majoritatea parlamentară cu PNL, a declarat premierul Ludovic Orban.

Premierul Ludovic Orban exclude orice colaborare cu PSD.

„Așteptăm să vedem rezultatele. În momentul în care avem rezultatele, vom ști care sunt posibilitățile de formare a unei majorități parlamentare. Din start excludem orice fel de colaborare cu PSD. Practic, posibilii parteneri sunt USR, PMP, UDMR, cam atât, aceștia sunt posibilii parteneri. Vom vedea cum se va putea construi o majoritate”, a spus Orban, joi seară, la B1TV.

Integral pe GândulComentarii

UnZen Măi nene Ludovic, măi Pulăre, trebuie să-ți dau muie cu ghiotura, pentru că ești un naiv idiot și te mai faci și de râsul pulii calului. Tu, dac-ai vrea să fii cu o iotă mai cerebral, erai mult mai rezervat cu privire la astfel de declarații vitejești înainte de vot. O persoană care a postat mai înainte opinează că UDMR trebuie lăsat în tagma PSD-ului, alături de care același UDMR a batjocurit România și națiunea votând schilodirea justiției românești și practicând un șovinism extremist separatist dintotdeauna. Așa este sau ar trebui să fie! Este imperios necesar ca PNL să lasa-n pula calului UDMR-ul pe tușă pentru a-și măcina acolo ficații până-l ia mama dracului. PMP-ul deocamdată e ceva care are toate șansele să NU mai fie nimic niciodată, pentru că dacă pemepula securistului împuțit Băsescu NU va mai intra în grajdul parlamentar, atunci cum pula calului să mai fie partener de guvernăreală cu PNL? Deci nenea Ludovic e complet idiot, e idiot sadea. Nenea Ludovic putea să spună mult mai rezervat că PNL va colabora cu tot ce nu e PSD sau sateliții acestuia pentru binele țării, fără să menționeze nimic despre guvernăreală. Evident că despre USR putea să afirme sus și tare că vor fi parteneri de guvernare, dar NU și despre UDMR sau PMP. Ca să fie clar pentru toată lumea! Punct! Muie nene Ludovic! Muie! mUE idiotule!

27 noiembrie 2020 20:01

V.Ardeleanu UDMR-ul trebuie lasat in parteneriatul cu PSD.Amandoua partidele sunt antiromanesti.UDMR-ului trebuie sa i se taie odata macaroana ca prea de multi ani sapa la instabilitate etnica in Romania si separatism.Datorita fugii dupa os a politicienilor romani UDMR-ul isi joaca linistiti cartea ultranationalista maghiara.

27 noiembrie 2020 14:17

Ori te-ai întîlnit ci baba Omid, ori ești prost Dar în amândouă situații ești la fel!

27 noiembrie 2020 13:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.