Bill Gates a transmis un mesaj cutremurător. Conform celor spuse de către cunoscutul miliardar american, care a anticipat pandemia de COVID în urmă cu cinci ani, trebuie să ne așteptăm la noi pandemii în următoarea perioadă.

Renumitul cofondator al Microsoft este de părere că trebuie să ne așteptăm la noi pandemii, după cea de coronavirus se va încheia.

„Să sperăm că noua pandemie va fi peste 20 de ani de acum înainte, dar trebuie să luăm în calcul şi că ar putea fi peste trei ani. Nu va fi la fel de distructivă. Nu vom fi atât de proşti a doua oară. Aproape fiecare ţară va răspunde aşa Coreea de Sud sau Australia au făcut-o, unde au testat rapid şi au pus oamenii în carantină, iar instrumentele noaste de testare vor fi mult mai bune”, a declarat Bill Gates pe blogul său, conform marca.com.

Integral pe CapitalComentarii

Mefisto Mda! Bill Gates își dă și el cu părerile pă blogul lui, iar Leonard Bădilă ăsta de la Căcatpital preia cutremurat cutremurătorul cutremurătorului cutremuratului mesaj al miliardarului american, care nu mai e multimiliardar pentru că și-a donat toți banii fundației care-i poartă numele, adică și-a donat toți banii pe care-i avea tot lui dar într-o găoază de fundație. Presă de diaree, un autor căcăcios, niște presupuneri și cam căcare atât. Nostradamus își doarme somnul de veci de câteva secole bune, iar apologeții teoriilor apocăcatoliptice excelează-n imbecilități zilnic. Punct!

28 noiembrie 2020 0:16

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.