Apare des în emisiuni la diferite posturi de televiziune şi dezbate subiecte actuale din viaţa politică, socială, medicală sau din lumea sportului. Cristian Tudor Popescu nu vorbeşte însă niciodată despre viaţa sa personală, despre familia sa. E discret deşi, de-a lungul anilor, a trecut prin multe experienţe.

Are 64 de ani şi o carieră de lungă durată. Cristian Tudor Popescu este un inginer român care s-a făcut remarcat, după 1989, ca scriitor, filmolog şi jurnalist. S-a născut la data de 1 octombrie 1956 în Bucureşti. A absolvit în anul 1981 Facultatea de Automatică şi Calculatoare din Bucureşti, obţinând diploma de inginer. De-a lungul anilor a deţinut funcţii importante în diferite redacţii de presă şi a apărut într-o mulţime de emisiuni, la diferite posturi TV.

Ce nu a lăsat niciodată la vedere despre el este latura personală. Cristian Tudor Popescu nu a vorbit niciodată public despre viaţa sa, dincolo de carieră, despre copii, despre viaţa de familie. S-a aflat însă că gazatarul a fost căsătorit de patru ori şi tot de atâtea ori a divorţat.

Integral pe Ok MagazineComentarii

Gică de la Radio Șanț Mda! Ăștia de la căcatul ăla de ziar, vor să se cace și ei un articol, dar rezultatul tot un căcat e. CTP a fost, acum e divorțat, dar cică are pe o cucoană. Punct! În rest, nimic, deși titlul spune clar, ar avea, sau cine ar fi muierea aia care cică e cu două decenii mai tinerică decât nenea CTP. Nume ioc, poză ioc, în rest e pomenit numai un eveniment când nenea CTP ar fi fost la un SPA cu respectiva tanti. Să-i fie de bine! Căca-ma-ș un căcat mare în ziarul ăstora și-n articolul lor care e tot un căcat!

28 noiembrie 2020 0:05

CTP = Lighioana ce se hraneste cu saliva din gura serpilor Domnule CTP, plange sufletul in dumneavoastra!

27 noiembrie 2020 21:16

Măi je, ion, noi, xyz, măi excrementule, CTP e născut în 1956, așa zice și net-ul, tu unde pizda mă-tii trăiești? Că ție nu-ți place CTP și cele ce le zice el e una, așa că suge tu toată Euro-Pula ca să nu cumva să dea covid 19 peste tine. Atenție! Corupția ucide, în chiloți la metrou! Sugi toată Euro-Pula! Cu respect, Paulus

27 noiembrie 2020 21:06

je Eroare de minciuna: anul nasterii lu' CTP este 1946, data 1 oct. Tipul din poza are frageda varsta de 74 ani, pe care-i poarta cu greu, instabil psihic, furios, frustat, agresiv fara discernamant.

27 noiembrie 2020 11:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.