Președintele Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban și alți miniștrii participă la evenimentul de lansare a proiectului Planului Național de Redresare și Reziliență.

"În anii următori, țara noastră va implementa un nou model de dezvoltare economică, bazat pe investiții, inovare și competitivitate. Depinde numai de noi să transformăm provocările actuale în oportunități și să identificăm cele mai bune soluții la problemele cu care ne confruntăm. Toate resursele financiare pe care România le are la dispoziție trebuie utilizate inteligent și în beneficiul românilor. În 2020, am pus deja bazele schimbării și vom continua această abordare într-un ritm susținut în anii următori. (...)

Este momentul cel mai bun să ne asumăm reforme ambițioase în domenii importante, precum cel al legislației achizițiilor publice, în domeniul administrației publice, precum și în privința legislației din domeniul fondurilor europene, pentru ca aceste sume să fie administrate responsabil, transparent și să fie cheltuite în beneficiul real al cetățenilor" a declarat Klaus Iohannis.

Integral pe Realitatea.netComentarii

Lute A pus ceva deoparte si pentru ,fregate ,avioane ,rachete ,tancuri ,transportoare etc ca mare nevoie e de ele ,asigura necesarul de sepcute in spitale !!! Ce realizari ai avut ,sunt totusi 6(sase) ani de zacut la Cotroceni !!!!!

27 noiembrie 2020 7:40

v Mi-a "placut" planurile lui Ghiolbanis. Totusi il intreb ce realizari are in cei sase ani cit a fost pe post de presedinte. El mizeaza pe niste bani care nu vin decit cu tiriita si mai putini decit investitia. Totusi sa ne spuna ce investitii a facut el si cum se reflecta in economie, din banii nostrii (sau imprumutati de noi)

26 noiembrie 2020 23:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.