În premieră, DNA a publicat fotografiile cu "mita din lighean" de la Serviciul Permise Suceava, după ce procurorii i-au acuzat pe cei de la MAI că au anunțat cazul înaintea lor. Banii, 1,2 milioane de euro, erau ascunși în ligheane și găleți de angajații de la Permise și RAR.

Procurorii anticorupție au descoperit aproape 1 milion de euro ascunși în găleți, ligheane și chiar în pereți, în timpul perchezițiilor de joi, de la Serviciul Permise și Înmatriculări Suceava, RAR, dar și la domiciliile angajaților.

Concret, în perioada 2018 - 2020, la nivelul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCIV) Suceava ar fi funcţionat o grupare infracţională în care, alături de poliţişti şi funcţionari, au fost cooptate mai multe persoane printre care instructori auto şi angajaţi ai Registrului Auto Român (RAR).

Integral pe Digi24Comentarii

Lute Auzi ma Velea ,cinste intruchipata ,cine a anuntat cazul ,MAI oare de ce ? Ce faci ca lupti cu coruptia ,sa vedem masuri ,ia roteste tu putin baietii dar nu prea rau ca au si ei saracii facute cu sudoare vii prin apropriere si alte cele !!Succesuri !!

27 noiembrie 2020 7:51

solo Oare s-au gasit toti banii ascunsi? Oare nu s-au depus si prin banci pe ....menajera sau amanta? Oare nu au iesit si din tara? Ce s-a gasit este un maruntis.

26 noiembrie 2020 19:34

Socotitorul Coruptia generalizata..... Asta-i boala Romaniei. Si-n alte tari se fura, sunt hoti, dar ca-n Romania nu gasesti. Controalele astea trebuie intensificate ani la rand pentru a se forma o educatie coecta. Nu inseamna ca se va scapa de hotie, dar se va reduce. Si vorba aia "cine fura n-are timp sa lucreze" Asa ca trageti concluzia....de ce nu putem sa depasim stadiul de tara subdezvoltata.

26 noiembrie 2020 19:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.