Partidul Social Democrat a postat un mesaj dur pe reţelele de socializare după ce liberalii au anunţat programul de guvernare.

Liberalii și-au prezentat programul de guvernare, în care au promis că nu vin cu taxe noi și nici nu le cresc pe cele actuale.

Un paragraf din programul de guvernare a atras atenţia PSD care susţine că PNL confirmă că va mări taxele:
“România are una dintre cele mai reduse ponderi ale veniturilor fiscale în PIB din Uniunea Europeană. Cu toate acestea, PNL nu va majora sau introduce noi impozite și taxe. În etapa actuală, principalul efort va fi făcut pentru îmbunătățirea colectării veniturilor, prin: I) eliminarea distorsiunilor și lacunelor ce permit minimizarea poverii fiscale, asigurându-se corectitudinea și echitatea în sistem”

„PNL confirmă în propriul program de guvernare că va #crește taxele! Au ascuns decizia în spatele unei formulări stufoase, dar țintele lor sunt clare: veniturile IT-iștilor și ale lucrătorilor din construcții cărora #PSD le-a oferit #facilități importante la salarii”, spune PSD în postarea de pe Facebook.

Potrivit Mediafax, Ludovic Orban, a declarat, într-o conferinţă de presă, la Mediaş, în judeţul Sibiu, că "orice venit trebuie impozitat şi ca nu i se pare normal ca IT-iştii să fie scutiţi de plata impozitului pe venit”

"Orban și Cîțu vor să-i taxeze pe cei peste 400.000 angajați din construcții și pe cei 200.000 salariați din IT și comunicații! O decizie ucigașă care va adânci țara în prăpastia economică”, a mai precizat PSD în postarea de pe Facebook.

PSD: "Peste 800.000 lucrători vor fi loviți de noile taxe ale PNL”

Vor afecta grav și alte industrii, cum ar fi producția de ciment, var sau vopsea, mobilă și bricolaj, plus serviciile de suport pentru IT! Astfel, peste 800.000 lucrători vor fi loviți de noile taxe ale PNL! Pe 6 decembrie, votați împotriva creșterii taxelor propuse de Orban și Cîțu", a mai spus PSD în postarea de pe Facebook.


Comentarii

Gică de la Radio Șanț Întreb și eu pe ăștia de la Antena Șanț, ori pe Dan Gabor, ori pe Gabriel Dano, ori pe Dana Gheară, oare când Haznaua 3 o să prezinte României evoluția datoriei externe a României din 1990 până azi și care sunt partidele politice responsabile pentru crearea datoriei naționale externe pe procente și mandate de guvernare. Nu de alta, dar să știe tot boborul, de la Ăl cu țâța-n gură pân-la Ăl cu barba sură și pân-la Ăl de la coada vacii, pe care partid să nu-l mai voiteze dacă a ruinat România înglodând țara-n datorii externe. Că, așa să facă gălăgie oricine poate, cum că PNL va crește taxele și impozitele dacă va ajunge la putere iarăși dar pe merit în urma votului, că de ce PNL acum ca guvernoi se împrumută-n draci, etc. Vă-n gură cu latrinele voastre cu tot!

27 noiembrie 2020 3:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.