Președintele rus Vladimir Putin ar putea fi tatăl biologic al unei tinere de 17 ani, care este fiica unui milionar misterios din Sankt Petersburg, a relatat miercuri site-ul de investigații Proekt. Yelizaveta Vladimirovna Krivonogikh „are o asemănare fenomenală cu președintele rus”, a potrivit Proekt, care susține că deține mai multe fotografii cu aceasta.

Mama ei, Svetlana Krivonogikh, este beneficiara unei companii care deține o mică parte din Rossiya Bank, care a fost sancționată de Occident după anexarea Peninsulei Crimeea în 2014, fiind suspectată de legături cu elita politică de la Kremlin. Proekt estimează valoarea totală a proprietăților și activelor comerciale cunoscute ale deținute de familia Krivonogikh în Moscova, Sankt Petersburg și în stațiunea Sochi la cifra de 7,7 miliarde de ruble (102 milioane de dolari).

Proekt scrie că a obținut copii ale documentelor, cel mai probabil un certificat de naștere, din care reiese că singura legătură dintre Yelizaveta și presupusul ei tată este doar una birocratică – patronimul Vladimirovna. Un software de recunoaștere facială ar fi identificat o asemănare de 70,44% între Putin și tânăra Yelizaveta. „Putem trage concluzia că ar putea fi înrudiți”, a decalar pentru Proekt un expert în informatică vizuală, Hassan Ugail.

Integral pe UniversulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.