Europarlamentarul Gheorghe Falcă susţine că independenţa energetică a României ar putea fi asigurată integral dacă autorităţile şi companiile valorifică potenţialul energetic de la Marea Neagră, ceea ce ar asigura o independenţă clară faţă de gazele ruseşti.

„Independenţa energetică a României poate fi asigurată aproape integral prin valorificarea potenţialului energetic de la Marea Neagră. Gazele naturale din Marea Neagră şi energia eoliană ce poate fi produsă în largul coastei maritime româneşti ar transforma România într-un exportator net de energie şi ar produce un mixt necesar pentru dezvoltarea economiei naţionale şi pentru consumatorii casnici”, arată europarlamentarul liberal Gheorghe Falcă.

Integral pe AdevărulComentarii

Individul ăsta nu e decât un alt parvenit imbecil, care acum s-a trezit și el vorbind aiurea și ilogic în extremis. Așa cum și alt ipochimen cretinoid al politicii imbecililor în persoana lui Băsescu, se trezise și el grohâind o altă enormitate imbecilizantă, adicătelea Statele Unite ale Europei. E plină lumea de imbecili dobitoci și îndobitociți, care culmea, în loc să tacă, se tot cacă pe curul prin care vorbesc cufurit. Mai du-te-n găoaza mă-tii băi Falcă, cu cine te-a trimis acolo în plen la mUE să te caci pe gură! Muie!

27 noiembrie 2020 2:45

Oltean Parca UE doreste ca sa se elimine, atat energia rezultata din combustibili fosili (carbune, dar si hidrocarburi, adica gaze sau petrol), cat si cea nucleara. Vezi, ca exemplu, Germania. Energia eoliana, cel putin in Romania, este foarte putina si inconstanta. Energia verde insemna si biogaz (din dejectii animaliere si plante energetice), energie solara, energie geotermala etc. Deci, declaratiile d-lui Falca nu sunt 100 % in concordanta cu ceea ce doreste, in viitor, UE.

26 noiembrie 2020 5:28

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.