Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că populaţia trebuie să se informeze cu privire la măştile de protecţie, iar ANPC trebuie să verifice dacă sunt vândute măşti neconforme.

"Populaţia trebuie să se informeze, iar ANPC trebuie să verifice că atunci când se vinde ceva ce se numeşte mască de protecţie să fie mască de protecţie şi nu altceva", a spus Iohannis, într-o conferinţă de presă la Palatul Cotroceni.

El a spus că a discutat, miercuri, cu ministrul Economiei, Virgil Popescu, despre faptul că ANPC a găsit foarte multe măşti neconforme şi a arătat că acestea trebuie retrase şi producătorii amendaţi.

Integral pe AgerpresComentarii

Ma intreb "Populatia trebuie sa se informeze".Bravos ! Dar...la cine sa se informeze ? La comerciant," la "specialistii" in medicina gen :"e bun spirtu', nu-i bun spirtu' "?

26 noiembrie 2020 18:31

ion Rusiinee, prezidentule, kakatul cu mastile falsificate, il arunci in ochii cetatenilor romani, asa cum te kaci pe matale de fiecare data, cand, un negustor-importator PNL hotz, comite fraude pe sanatatea romanilor. Trebuie sa dezvalui urgent firmele importatoare de masti falsificate si unde le-au bagat la vanzare. Johanis&PNL&USR numai la falsuri sunt maestri, diplome, posturi bugetare, orice.

26 noiembrie 2020 12:22

v Ghiolbanis ai scos o prostie mai mare decit tine. Cum poate un cumparator sa stie daca un produs este bun, citeste prospectul si-l analizaza dupa cunostintele lui, care sint limitate? Noi avem o sumedenie de autoritati de avizare si control, care nu ar trebui sa permita comercialiarea unui produs neconform indicatiilor lui. Cei care au aprobat astfel de produse trebuie sa raspunda intii material, iar ulterior conform legii

25 noiembrie 2020 23:13

@Nicoleta Esti o autentica centurista scarboasa.

25 noiembrie 2020 22:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.