Conducerea Administraţiei Naţionale Apele Române (ANAR) a precizat că decizia de destituire are la bază „declaraţiile care nu fac cinste” ale directorului Ionuţ Cengher. În fapt, acesta recunoscuse că nu se pricepe la gospodărirea apelor şi că a fost numit politic.

Numirea lui Ionuţ Cengher (secretarul filialei Mureş a PNL şi candidat la Senat al amintitului partid) la şefia Sistemului de Gospodărire a Apelor (SGA) Mureş a stârnit un veritabil scandal cu iz politic. Directorul în locul căruia a fost numit (fără vreun concurs) Cengher, pe nume Ovidiu Ianculescu (care a ajuns pe funcţie prin concurs) a mărturisit presei că a fost forţat să demisioneze de către proaspătul director al Administraţiei Naţionale Apele Române (ANAR), liberalul Ervin Molnar, care l-ar fi ameninţat cu represalii dacă nu renunţă la funcţie.


La scurt timp însă după numirea sa politică, Ionuţ Cengher a avut un moment de sinceritate în faţa ziariştilor şi a recunoscut că nu se pricepe la gospodărirea apelor, dacă că - asta e! - are sprijin politic.

Integral pe AdevărulComentarii

Oltean Daca toti incompetentii, numiti sefi pe criterii politice, si-ar da demisia, am ramane cu majoritatea posturilor de conducere neocupate. Nu se poate - de aceea cotizeaza la partid (oricare), ca sa aiba posturi caldute (calde, sau chiar fierbinti), bine renumerate. Cum se explica fenomenul ca o multime de sefi au cotizat la partid (oricare), cu sume mai mari decat totalitatea veniturilor declarate ?

25 noiembrie 2020 18:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.