Președintele Klaus Iohannis a convocat, miercuri, la Palatul Cotroceni, o ședință de evaluare și prezentare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei de COVID-19. La ședință participă premierul, ministrul Sănătății și șeful DSU.

„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, va avea miercuri, 25 noiembrie a.c., ora 15:00, la Palatul Cotroceni, o ședință de evaluare și prezentare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei de COVID-19 la care vor participa Prim-ministrul României, Ludovic Orban, Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, și Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat”, anunță Administrația Prezidențială, într-un comunicat de presă.

Integral pe Digi24Comentarii

Atentie MARE!!! Pandemia, PSD-ul, Gigi Becali ,Ion Cristoiu, Antena3 , Spitalul 9 si toata p.ulimea au scapat de sub control !!!

26 noiembrie 2020 11:27

v Norocul tau Ghiolbanis cu pandemia asta. Ai "preocupari" zilnice sa-i convoci la tine pe diversi sefi, altfel nu aveai ce face, excurii nu mai poti face ca nu te primesc aia. Uite de cind ii convoci pe toti, cum a scazut pandemia la ordinele tale. Pe 6 Decembrie nu o sa mai avem noi imbolnaviti. Apoi Dumnezeu cu muila.

25 noiembrie 2020 16:32

noi Bai, cap patrat de Johanis, trebuie sa se amane scrutinul din 6 decembrie, bai, neomule, cetatenii sunt bolnavi de Covid19, nu mai sunt paturi sa-i incapa pe muribunzi, bai, neomule de Johanis !

25 noiembrie 2020 13:05

Tovarașul Iohanis este expert si/sau doctor în CRIZE! iNDIFERENT DE NATURA crizelor, Iohanis este pe ”felie”!

25 noiembrie 2020 12:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.