Medicul şef al celei mai mari secţii de ATI din judeţul Sibiu, cea de la Spitalul Clinic judeţean de Urgenţă (SCJU), Mihai Sava, încurajează populaţia să se vaccineze împotriva COVID-19 şi explică cum această boală distruge toate organele bolnavilor critici, cei care îi uimesc chiar şi pe cei din Terapie Intensivă cu lupta lor pentru supravieţuire, în condiţiile în care analizele sunt "incredibile" şi "nu poţi să îţi imaginezi că pacientul respectiv mai este viu".

"Boala există cu adevărat, trebuie să fim conştienţi, să ne protejăm şi pe noi şi pe semenii noştri, pe colegii noştri, pe familia noastră. Boala există, rezultatele sunt dramatice din cauza faptului că este extrem de contagioasă şi, într-un scurt timp, un număr mare de oameni suferă de această boală şi alt lucru pe care vreau să îl spun şi nu l-am mai spus până acum, am înţeles că în curând va veni vaccinul pentru COVID, care s-a realizat într-un timp extraordinar de scurt faţă de alte vaccinuri şi, din păcate, sunt foarte mulţi oameni sceptici şi la adresa vaccinului şi la faptul că mulţi gândesc că, dacă fac vaccinul, se vor îmbolnăvi din cauza vaccinului, ceea ce nu este adevărat absolut deloc şi vreau să subliniez că, dacă este posibil să te vaccinezi, dacă ai posibilitatea să obţii acest vaccin, eu încurajez pe toată lumea să se vaccineze. Eu o să mă vaccinez sută la sută", a declarat miercuri, pentru AGERPRES, medicul şef al ATI din SCJU Sibiu, Mihai Sava.

Integral pe AgerpresComentarii

v D-le dr, doresc sa ma vaccinez. Unde pot gasi vaccinul? Nu mai vindeti blana ursului din padure, mai ales ca teoretic o sa mai dureze pina o sa apara, apoi o sa fie vaccinati cei din linia I,etc. A-ar putea sa nici nu ajunga la cei tematori.

25 noiembrie 2020 23:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.